Reiseblogg fra Travellerspoint

Nairobi

sunny 30 °C

Nairobi

Etter 20 timer på reisefot, inkludert trange seter, såre rumper og reisenerver, satte vi endelig bena våres på afrikansk jord. En hyggelig sjåfør fra hotellet, som for øvrig spiste noe som lignet på små kvister hele bilturen, kjørte oss til det lille hotellet "Kivi Milimani", rett ved "President courner". Her er det vel ikke akkurat luksus - strømmen går hver halvtime og "klosett-nedtrekkeren" fungerer ikke. Personalet derimot, er veldig gjestfrie og prisene er ikke så værst de heller - 5 kroner for en cola, og 50 kr for bufét. Det viktigste av alt er at vi har en god seng å sove i. (Lakenposene kommer forresten godt med)

Temperaturen er heller ikke noe å klage på; vi kommer fra snø, is, boblejakker og -10 grader hjemme, og til sol, skyfri himmel, speedo og 30 grader i solen. Kan livet bli bedre?

I kveld, søndag 30.januar, skal vi møte resten av reisegruppen som tilhører "Road to Zanzibar". Avreise kl.07.00 i morgen tidlig, og da retter vi nesa mot Tanzania og verdens beste safari-tur. Vi kan nesten ikke vente. Hvem vet - kanskje vi tar med oss en søt "liten" pusekatt hjem?!

Smask fra Christian og Hanna i Nairobi.

Skrevet av Utpaatur11 10:06 Arkivert i Kenya

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint