Reiseblogg fra Travellerspoint

Dag 1 og 2 i Kuala Lumpur

overcast 28 °C

Dag 1

Og så er vi plutselig i Kuala Lumpur. Vi satte oss på bussen fra Singapore kl.10 i går morges, og ankom hostellet ca kl.17.30. Vi betalte kun 150 kr hver for seks timers busstur, så vi regnet ikke med at vi ville få så særlig komfortable seter. Men der tok vi feil - det var jo nærmest en luksusbuss: der var det både egen tv til hvert sete, med utvalg av masse filmer og tv-spill, i tillegg til seter som føltes ut som first class på flyet. Det var plass til sikkert to store rumper i hvert sete (og da er det ganske mye plass), pluss at man kunne ta regulere både rygg- og benstøtte. Massasjestol var det eneste som manglet. Det ble med andre ord en komfortabel busstur.

Etter at vi ankom busstasjonen i Kuala Lumpur, tok vi taxi til hostellet vi bor på. Taxien tok ca.30 min, og kostet oss usle 40 kr hver. Hostellet vi bor på heter "Reggae Guesthouse 2" og ligger i Chinatown. (Vi liker oss i Chinatown). Vi har nok en gang vært veldig heldige med valg av hostell - her er det relativt nytt, fint og rent. Akkurat som vi liker det. Prisen er ikke akkurat til å klage på heller - 90 kr pr. pers for én natt, er ikke så værst. Hva hadde man fått for det i Norge? En plass i en container? To litt slitne backpackere gikk ned til den lokale puben som tilhører hostellet, og spiste middag litt senere. Om det var dyrt? Ikke akkurat - 16 kr for én hovedrett er heller ikke til å klage på. Vi kjøpte vårruller, to hovedretter, en øl og en pepsi max - alt kom på 80 kr. Vi liker oss her :)

Etter middagen dro vi til Pentaling Street - et STORT kinesisk marked fullt av fake varer. Her var det milevis med boder på rekke og rad, fulle av all slags "dritt". Selv om vi kun kjøpte oss noen solbriller, var det veldig gøy å gå rundt å titte. Etter en liten stund ble vi ganske forsynte av innpåslitne selgere, så vi tok like så godt sengen.

Dag 2

I dag, 18.02, tok vi taxi til Sør-Øst Asias største shoppingsenter - Mid Valey Mega Mall, med 300 butikker under ett tak. Nok en gang kostet taxituren oss bare 20 kr hver. Mega Mall er virkelig rette ordet - dette senteret er ENORMT!!! Her kommer vi, vandt til lille Farmanstredet, også er én etasje på Mega Mall, like stort som hele Farmanstredet til sammen!! Med både TopShop, Zara, Levis, Diesel, Starbucks og uendelig mange flere kjeder - hadde vi bare en ting å gjøre - sette rumpa i gir for å rekke alt sammen. Men vet dere hva? Vi rakk ikke en gang halvparten av senteret i løpet av de fem timene vi var der, så vi må tilbake i morgen. I dag kjøpte vi heller ikke så mye, jeg kjøpte meg en topp og noen smykker, Christian en superfin skjorte og shorts til 200 kr. Det er søren meg billig overalt her! I morgen gleder vi oss til haugevis av flere butikker med sko, klær, smykker, sminke, mat og vesker. Ett par fine sko koster ikke hundrelappen en gang. Vi har med andre ord noen vanskelige valg foran oss i morgen (alt for mye å velge mellom). Farmanstredet burde forresten lære seg servicen til butikkene på dette senteret - hver kunde hadde sin egen "kundeveileder", som hjalp deg med alt du trengte hjelp til. Snakk om service!

Nå skal vi ut å spise middag - snakkes :)

SANY0002.jpg

CIMG3185.jpg

SANY0012.jpg

SANY0015.jpg

Skrevet av Utpaatur11 03:22 Arkivert i Malaysia Tagged malaysia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Dette høres kult ut. Må jo være Mekka for en dame !!
Kanskje kjøpe noe fra handlelista til Sidsel og sende hjem i pakke ??????

fra Tom Gjertsen

Ja, det er fullt mulig. Men Burberry butikk har de ikke her, altså :)

fra Utpaatur11

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint