Reiseblogg fra Travellerspoint

Dag 3 i Kuala Lumpur

overcast 25 °C

I dag har vi vært bortskjemte og sovet helt frem til kl.9.15. Christian (og jeg) ville vært grinete om han måtte stått opp så "tidlig" hjemme i Norge, mens her i KL er han super fornøyd om han får sove så lenge. Deilig å kunne stå opp litt senere når dagene er så lange og det er mye som skjer.

Vi dro rett til Mid Valey Mega Mall etter frokost - klare for enda flere timer med endeløse ganger med butikker. Vi var der i fem hele timer, og ble faktisk ferdig med hele senteret. Ikke værst! Følte oss utslitte etterpå. Luksus å kunne bli utslitt av å shoppe. Jeg kjøpte meg litt av hvert - shortser, kjole, en topp, en skjorte og både Christian og jeg kjøpte oss et par Converse sko - til kun 797 NOK. Heaven! Converse skoene kostet bare 240 NOK. Hva slags svindel blir man utsatt for i Norge når man må betale 800 NOK? Bare én ting å si - vi liker KL bare bedre og bedre!

Etter en "slitsom" shoppingtur, sjekket vi inn på Citrus HOTEL! Tenk at vi bor på hotel - vi må være i himmelen!!! Hotellet ligger flott til i sentrum, med korte avstander til alt som skjer, i tillegg har vi svømmebasseng, treningssenter, EGEN seng, EGET bad, og EGEN tv. Livet er herlig! Tenk at vi skal være i denne luksusen helt frem til torsdag :D Føler lykkerusen bare av å tenke på det. En skulle jo tro at vi ble blakke av å bo her, men med en pris på kun 180 kr natten, kan vi både kose oss i luksus og shoppe samtidig.

Vi rett og slett bare elsker livet!

Løv from Christian og Hanna

hanna1111 (16)

hanna1111 (16)

hanna1111__11_.jpg

hanna1111__8_.jpg

hanna1111__7_.jpg

hanna1111__3_.jpg

hanna1111__2_.jpg

Skrevet av Utpaatur11 02:01 Arkivert i Malaysia Tagged malaysia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Flott å kunne følge med på hva dere opplever! Tante ønsker dere lykke til videre på reisen.

fra Marian Lie Johansen

Så morsomt dere skriver :)) Opplevelsene står jo i kø! have fun!

fra Sidsel G.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint