Reiseblogg fra Travellerspoint

Vi er i himmelen!

semi-overcast 30 °C

Det stemmer - vi er i himmelen. Her har vi både hotell-luksus, shopping og opplevelser som står i kø. Siden sist har vi shoppet, shoppet, shoppet, kost oss med eget hotellrom, vært på toppen av en av verdens høyeste bygninger, og spist masse billig, god mat.

Endelig har vi noe annet enn sukker-loff og sukker-syltetøy til frokost! Nå kan vi velge mellom alt mulig rart, ris, bønner, indisk mat, brød, cornflakes, kaker og omelett. Livet er herlig! Christian har lekt litt rørlegger - doen vår lakk, så han prøvde å fikse den (han skal alltid prøve å fikse ting, så søt som han er). Han var veldig stolt i de ti minuttene lekkasjen var stoppet, men ikke like fornøyd da det begynte å renne igjen. Haha. Heldigvis ble det fikset til slutt.

Ellers har vi shoppet, shoppet og shoppet. Føler oss rike - prisene er helt latterlige sammenlignet med Norge. Her kan du kjøpe en fin bomullsgenser, whatever, for 100-200 kr, t-skjorter til 50-100 kr, og bukser til 200kr-400kr. Sko er helt ekstremt - alt fra 70-1000 kr. Og om du vil ha litt dårlige kvalitet, finner du alle mulige slags klesplagg til under 200 kr per plagg. Helt sykt. Vi koser oss veldig, med andre ord! Vi har gått til innkjøp av både shortser, t-skjorter, skjorter, solbriller, vesker, sko - you name it. I tillegg til å ha vært på Mid Valley Mega Mall, har vi vært på et annet stort kjøpesenter - Times Square. Ingenting slår Mega Mallen, men Times Square var absolutt verdt et besøk det også. (Vi kommer til å kjede oss i hjel på Farmanstredet når vi kommer hjem). Vi rakk til og med hele senteret på syv timer. Rekord! Som om ikke hundrevis av butikker var nok - hadde Times Square en fornøyelsespark også - inne på senteret. Jadda - her snakker vi berg og dalbaner og karuseller, midt inne på et shoppingsenter. Skal det være stort, så skal det være stort. Og vi som trodde kjøpesenterne i Oslo var store - KL-senterene kan ikke sammenlignes! Detter er himmelen for de som elsker å shoppe. Vi har aldri fått så mye fint, for så lite penger. Kommer til å begynne å gråte når vi kommer til de norske butikkene og norske priser.

I dag, 23/2, stod vi opp kl.06.00. (Dere kan tro Christian var vanskelig å dra opp av sengen. Eller, det var vel egentlig jeg også, når jeg tenker meg om). Vi spiste en rask frokost, og tok taxi til Petronas Twin Towers. Petronas Twin Towers var helt til 2004 verdens høyeste bygninger, i dag ligger det på fjerde plass. Tårnene er vel noe av det Kuala Lumpur er mest kjent for, så det var et must for oss å dra dit. Litt gøy for oss som er vandt til de "store" skyskraperne i Oslo sentrum. Billettkøen var greit lang - vi kom kl.07.45 - måtte stå to timer i kø, og fikk ikke billetter før turen som gikk kl.17.15. Alle billettene ble utsolgt på to timer. Populært? Ja! Fant ut at vi kunne gå å kikke inne på kjøpesenteret Suria KLCC som lå rett ved - der var det for det meste Prada, Chanel, Louis Vitton, Karen Millen osv. Ikke heeelt den prisklassen vi var ute etter i dag, kanskje en annen dag. Derfor bestemte vi oss for å dra tilbake til hotellet igjen for å ta igjen den tapte skjønnhetssøvnen vår. Tre uker med farting tar faktisk på, selv om vi koser oss gløgg i hjel. Fikk en times tid på øyet, før det var på tide å komme oss på toppen av Petronas Towers.

Vi tok først heisen til 41. etasje for å se på utsikten fra skybridgen. Det føltes rart å se ned, alt var så fjernt. Trodde vi var langt fra bakken, men så viste det seg at vi skulle ta heisen helt opp til 86. etasje!!!! Helt utrolig utsikt over hele byen. Alle menneskene der nede på gatene så ut som maur, og det var ekkelt å se oppover mot toppen av det andre tårnet - 403 meter over bakken!! Utsikten var helt enorm - vi kunne se laaaaangt utover Malaysias langstrakte land. Lurer på hva de hadde gjort om det hadde begynte å brenne i midten av bygningen? La oss ikke tenke på det.

Vi har det med andre ord fortsatt like fantastisk - vi koser oss så utrolig mye, og gleder oss til en ny dag hver eneste kveld vi legger oss. Tiden flyr dessverre alt for fort - akkurat nå skulle vi ønske at det var flere måneder til vi skulle hjem til kalde Norge igjen, men det skal nok bli godt med kjøttkaker, snø og familiens søte ansikter. Om en del uker, vel og merke.

I morgen kveld drar vi til Thailand - klare for sol, bading og milelange, hvit sandstrender.

Smask fra to glade mennesker :)

Skrevet av Utpaatur11 05:13 Arkivert i Malaysia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Åååååååååååååååååååååååååååå dere er heldige :-)
Dere er vel rimelig "fullpakka" før avreise til Thailand tenker jeg, he he. Cape Panwa er booket og venter på dere. God tur videre.
Her har vi gårr på ski idag i lett snø og -10 grader. Heldigvis ikke vind. Deilig :-)
Klem paps

fra Tom Gjertsen

Dobbelt ååååååååååååååååå!!!!
Living the dream :))) Regner med at all jobbingen,flaskepantingen, drosjekjøring og og og og...er vel verdt dette :))) God tur videre. Vet ikke om jeg fikk sagt det, men Natee jobber ikke lenger på Cape Panwa.

fra Sidsel G

Hei på dere. høres ut som dere har det fint, vi ønsker dere god tur til Thailand.
stor klem i fra mamma Liv,pappa ole og sindre.

fra liv lie

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint