Reiseblogg fra Travellerspoint

Phuket , Thailand

sunny 38 °C

24. februar tok vi flyet fra Kuala Lumpur til Phuket, og satte endelig bena våre på Thailandsk jord. Dette har vi ventet lenge på!

Etter en times kjøretur fra flyplassen, sjekket vi inn på "Tony & Eak Guesthouse" kun fem minutter unna Kata Beach. Vi trodde vi kom til et helt greit, lite hostel, men der tok vi feil - stedet var relativt nytt, fine rom med stor seng, tv, og ikke minst eget bad. Nok en gang ble vi veldig positivt overrasket over fint rom og hyggelig pris. Lurer på når uflaksen vår skal komme? Det kan jo ikke bety annet enn at vi har vært snille barn, så flaks som vi har hatt hittil.

Jeg, Hanna, har vært i Phuket før, og synes det var kjempe moro å komme hit igjen. Christian har godkjent stedet og er veldig fornøyd han også. Vi stod opp tidlig alle dagene for å kapre en solseng på stranden, og lå og presset i sola ca. seks timer hver dag. Noen er mer rød enn andre, gjett hvem? Livet er slitsomt! Vannscooter har vi også kjørt, så nå er jeg offiselt Christians rånebabe. Ellers har vi kost oss med god, BILLIG mat og øl hver eneste kveld, samt vært en tur i Patong. For de som ikke vet hva Patong er, er det en liten bydel i Phuket, full av prostituerte, ping-pong show, go-go barer, lady-mens, you name it. Et sted for gamle griser, med andre ord. Absolutt verdt et besøk for de som liker å få seg en god latter og et rynk på nesa.

Mandag 28.februar tok vi taxi til Cape Panwa Hotel. Det var her familien Melsom og Gjertsen bodde når vi var i Thailand i 2009. Jeg har alltid hatt lyst til å dra tilbake hit, men trodde vel egentlig aldri at det ville skje. Men så er jeg så heldig å ha verdens snilleste pappa og Sidsel - tror du ikke de spanderte to netter på Christian og meg her på Cape Panwa? Så i skrivende stund sitter vi på inne på JUNIOR-SUITEn vår og ler av dere der hjemme som vasser i snø. Rommet er helt fantastisk, og vi er nok en gang i ekstase! Kan ikke få sagt nok hvor fornøyde vi er. Vi har hatt det så travelt med å nyte rommet, samt slikke sol og spise god mat, at vi rett og slett ikke har hatt tid til å blogge.

Mer kommer når vi ikke har det så "travelt".

Blogges :)

Skrevet av Utpaatur11 06:51 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Så moro!!!! Jeg vil også tilbake :)) Flott at rommet falt i smak og at dere setter så pris på det :D Og forresten, en liten detalj...tor vi var i Phuket i 2009??

fra Sidsel G

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint