Reiseblogg fra Travellerspoint

Dagene på Cape Panwa Hotel

sunny 35 °C

Dagene på Cape Panwa har gått alt for fort! Tiden flyr i godt lag, er det noe som heter, og det er jammen meg sant. Er det rart tiden flyr når vi koser oss gløgg i hjel med det fine rommet vårt, verdens beste sovepute, klasse-hotell, alle de hyggelige menneskene, happy hour, de billige prisene og den gode maten? Eh, nei. Første dagen på Cape Panwa 28/2, slo vi likesågodt til med et skikkelig spa, når vi først var i gang med junior-suite og det hele. Det var helt sinnsykt deilig! 200 kr for 70min massasje - det er virkelig ikke til å klage på!

Vi har stått opp kl.08.00 hver dag, for å få mest mulig ut av dagene, og trasket ned til verdens BESTE frokost. Vi har aldri satt så stor pris på ordentlig frokost før, tror jeg. Det er liksom ikke det samme å ta et par slitne loffskiver (det kan ikke en gang kalles loff, det er bare sukker og luft), sette de i brødristeren, og smøre på litt gammelt syltetøy. Cape Panwa har hatt alt - ordentlig brød, masse pålegg, varm mat, omelett, frukt, youghurt, cornflakes, kaker, juice, melk, you name it. Vi har med andre ord ikke villet gå fra frokostbordet! Etter å ha blitt "jaget" fra frokosten, har vi gått rett ned til stranden. Her har vi kost oss med hver hvor store solseng, og slikket sol i flere timer. (Og vi har enda ikke blitt solbrente. Tommel opp.) Livet har med andre ord vært fryktelig slitsomt. De tre kveldene vi har vært her, har vi spist på tre forskjellige, veldig koselige restauranter i området rundt hotellet. Rart at de lager så god mat, til en så billig penge! I tillegg har vi også vært vitne til et skikkelig lysshow fra himmelen. Tror aldri vi har sett det lyne så klart over hele himmelen før. Da var det ekstra godt å legge seg under dyna på hotellrommet og ha det godt og varmt. Minte oss nesten litt om gode, kalde Norge.

Forresten - vet ikke hvor mange som har kommenterte det nå, men flere tror Christian og jeg er tvillinger? De sier at i kulturen deres betyr det at vi er ment til å være sammen for alltid. Det liker vi!

hanna123456 (24)

hanna123456 (24)

hanna123456__15_.jpg
5SANY0069.jpg
SANY0035.jpg

SANY0025.jpg

1SANY0017.jpg

SANY0053.jpg

Skrevet av Utpaatur11 04:26 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Det ser ut til at dere koser dere MASSE!! Det er godt å høre, men tiden flyr ja så tilbring tiden godt :D Håper turen er som forventet og at dere tar enda fler bilder enn dere legger ut som vi får se! savner dere masse :) Love you Hanna <3

fra karoline nr1.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint